Both Of Us
Najwaaaaaaaaaa, Aishahhhhhhhhhh :)
Friday, 25 January 2013 • 07:33 • 0 comments

Korang, aku dah jumpa BEST FRIEND. Whoa wait, best friend . Maybe not, BFF maybe . K :)
Dorang gang aku, tau tak ? Kita bertiga lahir julai, kita bertiga temenggung, kita bertiga rehat sama-2, kita gang duduk sama-2. Ahhhhh cuma bangsa je tak sama. Lupa pulak kan nak cakap nama dorang ? :O Yang first nama dia Najwatul Aisyah. Jangan main-2, dia adik cikgu. HAHA, aku pilih kawan bukan sebab aku nak rapat dgn cikgu or whatever lah. Aku pilih kawan yang boleh teman aku kat mana-2, boleh kat sebelah aku bila-2 je. :/ Yang kedua tuuu, dia comel tauuu, Nama dia Siti Aishah. Comellll sangattt :) Nanti aku upload gambar dorang k. SANGATTTT COMEL :O Hahaha, ok akuuuu sayang dorang macam mana aku sayang kawan-2 dulu aku kat SKMC :'* Kbye :)



Welcome to my blog . Please navigate around happily. And follow me if you like to ;> Don't forget to leave your footsteps so I can visit you back ;3 bold italic underline strike

Diary About Link Stuff


Put your cbox code here ! :)


Template By: Umi Humaira
Big helped: Wana
Owner: YOUR NAME